Home   |    Assortiment   |    Informatie   |   Contact

Informatie

 

Brillendoeken.nl beschikt over een eigen ontwerpafdeling, er kunnen speciale wensen kenbaar gemaakt worden. Daarnaast denken en kijken wij ook mee naar het beste eindresultaat.

Hoe moet ik mijn bestand aanleveren?

 

Wat niet:
Microsoft WORD, POWERPOINT, EXCEL zijn GEEN opmaakprogramma’s.

 

Aanleverspecificaties
Logo:
Illustrator ai
eps / (certified) pdf

 

Foto's /Beelden

jpg / tif / bmp / eps / pdf

Resolutie van beelden: Voor fotoprint is een resolutie van minimaal 250 dpi nodig voor een goed eindformaat.
LET OP blaas geen beelden op in photoshop tot deze resolutie (een beeld dat te klein wordt, wordt slecht na vergroting). Bij twijfel van resolutie graag overleg.

 

Kleurgebruik:
U kunt uw bestanden aanleveren in zowel CMYK (Euroscale coated) als RGB (Adobe RGB 1998). Vanwege onze digitale printtechnieken verwerken wij alles in CMYK. Bij digitale bedrukking wordt iedere kleur van het beeld vertaald naar een Fullcolour- waarde. Dit heeft tot gevolg dat PMS-waarden niet volledig kunnen worden benaderd zoals dat bij bv zeefdruk het geval is.
We kunnen geen kleurgaranties geven. U kunt te allen tijde een proefexemplaar bestellen (kosten € 15,00) ter beoordeling van de kwaliteit en kleuren.

 

Bestanden verzenden:
Gebruik onze upload-functie in het prijsberekenformulier om uw bestand mee te zenden, of mail het bestand naar info@brillendoeken.nl


Voor al uw vragen en advies, kunt u ook contact opnemen.

 

 

 

 

Waarom een brillendoek van Brillendoek.nl?

Brillendoeken.nl vervaardigt de microveldoeken in haar fabriek in Korea, waar nauwlettend aandacht wordt besteed aan kwaliteitscontrole en productontwikkeling. Doeken die gemaakt zijn uit de Koreaanse microvezel zijn vele malen beter dan doeken die vervaardigd zijn van microvezel die afkomstig is van andere Aziatische landen.
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij het ontwerp dan helpen wij u daar graag bij!
Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
0487-54 11 11


I.D. Trading B.V. - Kampstraat 3 - 6629 AM - Appelterm

Brillendoeken.nl is een onderdeel van I.D. Trading B.V.